Faciliteter på Hotel Grand Teguise Playa Resort

Når solen skinner ind af dit soveværelsesvindue kan du gå ned på stranden, eller tage en dejlig svømmetur i en af de to saltvandspools, hvoraf den ene er opvarmet. En tredje ferskvandspool er specielt beregnet for børn, og lader alle få deres morgendukkert – store og små!

Aktive gæster har masser af muligheder for at strække benene med diverse faciliteter. Disse inkluderer to tennisbaner, squashbane, minigolf bane, gigantisk skakspil, bordtennis og billardborde og et gymnasium. For mere konkurrencepræget sport kan du prøve bodtennis, petanque, skydning, bueskydning, basketball, håndbold, volleyball og futbito (fem-på-stribe fodbold). Tennis og squash lektioner er til rådighed, samt sportsudstyr (mod lille ekstra betaling). Efter al denne aktivitet kan du slappe af i whirlpool og sauna eller nyde en massage hos hotellets professionelle massør.

Du skal ikke blive forbavset hvis du hører Fun Club personalet annoncere dagens underholdningsprogram om morgenen, det afholdes seks dage om ugen. Dette tilbud inkluderer forskellige aktiviteter som aerobics og gymnastik i poolen. Der er også en skønhedssalon og en frisør til rådighed for nogle ekstra timers adspredelse.

Der afvikles shows på hotellet om aftenen med akrobater, kontortionister, folklore og maig. Du kan endda deltage i dansekonkurrencer eller synge med på karaokeaftenerne! De mindste kan prøve mini-disco efter en lang dag på legepladsen!

Der er en 24-timers receptionsservice til rådighed for valutaveksling, taxiservice og booking af organiserede udflugter.

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.