El Jablillo, Costa Teguise, Lanzarote

GPS Koordinater: Breddegrad 28°59'37.19"N Længdegrad 13°29'23.96"W

 

Hotel Grand Teguise Playa Resort Hotel har udsigt over den vulkanske sandstrand El Jablillo på Costa Teguise. Dette firestjernede hotel er omgivet af et smukt landskab og har direkte adgang til stranden nedenfor og fantastisk havudsigt fra alle værelser.

Costa Teguise resortet på Lanzarotes østkyst er det mindste af de nye resorts på denne eksotiske ø. Dette ferieparadis byder på et stort udvalg af forretninger, restauranter og barer samt adskillige strande. Hotel Grand Teguise er beliggende tæt på de tre største strande i området, Playa de las Cucharas, Playa de los Charcos og Playa Bastián, men El Jablillo er den mest fredelige og private af dem alle.

Efter landing i Lanzarotes lufthavn er der kun 14 kilometers kørsel til hotellet. På vejen til Hotel Grand Teguise kan du indtage øens perfekt bevarede skønhed. Det mørke vulkanske sand i kontrast til Atlanterhavets mørkeblå vand der skyller op på stranden; absolut et syn du ikke glemmer!

For golfentusiaster ligger Costa Teguise golfklub kun 2 kilometer fra dette hotel. Hvis du har lyst til en tur rundt i Arrecife, med dens moderne bygninger og stadig mere livlige livsstil, ligger den kun 15 minutters kørsel derfra.

Et godt sted sikrer en god ferie og Hotel Grand Teguise kunne ikke ligge bedre!

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.