Møde- og eventsted på Lanzarote

Arranger dit forretningsmøde eller konference på Hotel Grand Teguise. Med to store mødelokaler byder resortet på den nyeste teknologi i eksotiske omgivelser.

Ideerne vil flyde og forhandlingerne blive varme og livlige på dette vidunderlige hotel. Dit arrangement vil ikke blot blive afholdt i et lokale med audiovisuelt udstyr og Wi-Fi internet (mod betaling), det vil blive afholdt ved havet, med en vidunderlig havluft lige udenfor.

Hver af disse mødelokaler kan rumme forskellige størrelser grupper. Det største lokale (180 m²) er perfekt for banketter, og rummer op til 60 gæster. Det mindre lokale (140 m²) har en maksimal kapacitet på 50 personer stående og 40 personer siddende. Sædearrangementer i begge lokaler kan arrangeres efter behov, i imperial, skole, teater eller U-stil. Alternativt kan begge lokale benyttes til cocktailparties.

Drinks og snacks er til rådighed under mødet. Oplys hotellet om detaljerne for din begivenhed og du kan være sikker på at det ekstremt venlige og professionelle personale vil hjælpe dig til en succesfuld konference!

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.