Indkvartering på Hotel Grand Teguise

Al indkvartering på Hotel Grand Teguise Playa (tidligere kendt som Occidental Grand Teguise Playa Resort) byder på fantastisk udsigt over havet. Med rummelige møblerede balkoner kan du nyde den uendelige horisont fra dit soveværelse. På grund af den fantastiske beliggenhed er alle værelser fulde af lys i løbet af dagen, og understreger de behagelige farver der smykker rummet.

Disse indbydende og rummelige 32 m² værelser har dobbelt- eller to enkelte senge. De kan bookes som enkelt-, dobbelt- eller tripleværelse og enlige voksne kan indkvartere op til to børn. Der er installeret aircondition for at holde temperaturen nede når solen bager udenfor. Alle værelser er udstyret med satellit tv, Wi-Fi internet (mod betaling), sikkerhedsboks og hårtørrer. Badeværelset en-suite byder på alle de vigtige faciliteter og et badekar. Roomservice kan benyttes hele dagen.

Alle gæster på Hotel Grand Teguise er indkvarteret med høj komfort, og med en misundelsesværdig udsigt over Atlanterhavet der er en glæde under opholdet.

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.