Hotel Grand Teguise Playa Resort’in tilat

Kun aurinko säteilee makuuhuoneenne ikkunan läpi, menkää rannalle tai miellyttävälle uinnille yhdessä merivesialtaista, joista yksi on lämmitetty. Kolmas makeanveden uima-allas on suunniteltu eksklusiivisesti lapsille, suoden kaikille aamu-uinnin – isoille ja pienille!

Aktiivisilla vierailla on runsaasti mahdollisuuksia jaloitella monilla tarjolla olevilla tiloilla. Nämä sisältävät kaksi tenniskenttää, squashkentän, minigolf kentän, jättishakkilaudan, pingis- ja biljardipöydät ja kuntosalin. Kilpailullisimpia urheiluja varten, kokeilkaa pöytätennistä, petankia, ampumista, jousiammuntaa, tikanheittoa, koripalloa, käsipalloa, lentopalloa ja futbito (salijalkapallo). Tennis ja squash valmennusta on saatavilla, kuten myös urheiluvarustuksia (pienestä lisämaksusta). Kaiken tämän aktiviteetin jälkeen, rentoutukaa porealtaassa ja saunassa tai nauttikaa hieronnasta hotellin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.

Aamulla, älkää yllättykö kun kuulette Fun Club järjestäjien ilmoittamassa päivittäistä viihdeohjelmaa, joka pidetään kuusi päivää viikossa. Tämä tarjoaa eri aktiviteettejä sisältäen aerobicin ja jumpat uima-altaassa. Kauneussalonki ja matkamuistomyymälä tarjoavat ajanvietteen lisätunteja.

Iltaesitykset pidetään hotellilla akrobaateilla, käärmeenlumoajilla, kansantansseilla ja taikureilla. Voitte osallistua jopa tanssikilpailuihin tai laulaa karaokeillassa! Pienemmät voivat kokeilla minidiskoa sen jälkeen kun ovat viettäneet koko päivän leikkikentällä!

Ympärivuorokautinen vastaanotto on saatavilla valuutan vaihdolla, taksipalvelulla ja varauksilla järjestetyille retkille.

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.