Grand Teguise Playa Resort Hotel Lanzarote

Tulivuorenpurkaus loi Lanzaroten lumoavan saaren. Kun luonto kohtaa hyvin suunnitellun käsintehdyn suunnitelman, jotakin erikoista tapahtuu – näin ollen, täydellinen lomamaisema on syntynyt: Grand Teguise Playa Resort Hotel!

Tämän ihanan lomakeskuksen suuri atrium vie eteenpäin raikkauden ja eksoottisuuden tunnetta josta Costa Teguise on tunnettu. Tämän hotellin hienosti sisustetuissa huoneissa on leveät parvekkeet jotka avautuvat yli alapuolella olevan rauhallisen El Jablillo rannan ja nauttivat fantastisista näköaloista yli Atlantin valtameren.

Vieraat kutsutaan rauhoittumaan pehmeällä merituulenhenkäyksellä joka rauhoittaa heitä samalla kun he loikoilevat Kanariansaarten auringon alla yhdellä monista aurinkotuoleista jotka ympäröivät kahta merivesiallasta.

Olette sitten perheenne tai ystävienne seurassa, Hotel Grand Teguise’ssä (virallisesti tunnettu nimellä Occidental Grand Teguise Playa Resort) on aktiviteettejä ja viihdettä kaikille. Hotellin alueet tarjoavat kaikkea tenniskentistä shakkilautoihin, kuten myös lastenaltaan ja lastenhoito palvelut (lisämaksusta).

Lanzarote on ihanteellinen lomasaari ja Hotel Grand Teguise on ihanteellinen hotelli lomakeskus!

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.