El Jablillo, Costa Teguisessä, Lanzarotella

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28°59'37.19"N Pituusaste 13°29'23.96"W

 

Hotel Grand Teguise Playa Resort avautuu yli El Jablillon tulivuoriperäisen hiekkarannan Costa Teguisessä. Kauniin luonnonmaiseman ympäröimä, tämä neljän tähden hotelli tarjoaa suoran pääsyn alapuolella olevalle rannalle ja hämmästyttävät merinäköalat sen kaikista huoneista.

Costa Teguisen lomakeskus Lanzaroten itärannikolla on pienin kaikista edistyneistä lepopaikoista tällä eksoottisella saarella. Tämä lomailijoiden turvapaikka tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, ravintoloita ja baareja kuten myös lukemattomat rannat. Hotel Grand Teguise sijaitsee lähellä alueen kolmea päärantaa, Playa de las Cucharas, Playa de los Charcos ja Playa Bastián, vaikkakin tulette huomaamaan että El Jablillo on niistä rauhallisin ja syrjäisin.

Kun olette laskeutuneet Lanzaroten lentokentälle, tämä fantastinen lomakeskus on vain 14 kilometrin ajomatkan päässä. Matkalla Hotel Grand Teguiseen voitte katsella saaren moitteettomasti säilytettyä kauneutta. Tumma tulivuoriperäinen hiekka tekee vastakohdan Atlantin syvän sinisille vesille jotka lyövät sen rantaan; todellakin näky jota ette tule unohtamaan!

Golfista pitäville, Costa Teguise golfklubi on vain 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Jos teidän tekee mieli kävellä ympäri pääkaupunki Arrecifeä, sen uudenaikaisilla rakennuksilla ja kasvavasti kiireisellä elämäntyylillä, se on vain 15 minuutin ajomatkan päässä.

Upea paikka autaa upealle lomalle ja Hotel Grand Teguise ei voisi sijaita paremmin!

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.