Kokous- ja tapahtumapaikka Lanzarotella

Järjestäkää liiketoimikokouksenne tai konferenssinne Hotel Grand Teguisessa. Kahdella suurella kokoushuoneella, tämä lomakeskus tarjoaa kaikki uusimmat teknologiat eksoottisessa puitteessa.

Ideat tulevat lentämään ja keskustelut tulevat olemaan ystävällisiä ja vilkkaita tässä ihanassa hotellissa. Kokoustanne ei pidetä ainoastaan huoneessa jossa on audiovisuaalinen järjestelmä ja Wi-Fi internet yhteys (lisämaksusta), se pidetään meren ääressä olevassa paikassa, ihanalla merituulenhenkäyksellä ulkona.

Jokaiseen näistä kokoushuoneista mahtuu eri ryhmäkokoja. Suurin huone (180 m²) on täydellinen juhla-aterioille, ja sinne mahtuu 60 vierasta. Pienimpään huoneessen (140 m²) mahtuu korkeintaan 50 ihmistä seisomassa ja 40 ihmistä istumassa. Molemmissa huoneissa voidaan järjestää istumajärjestykset tarpeidenne mukaan, keisarillinen, koulu-, teatteri- tai U-muotoinen järjestely. Vaihtoehtoisesti, molempia huoneita voidaan käyttää cocktailtilaisuuksia varten.

Drinkit ja välipalat ovat saatavilla läpi kokouksen. Antakaa hotellille tapahtumanne yksityiskohdat ja levätkää varmana siitä että äärimmäisen ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä tekemään konferenssistanne menestyksen!

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.