Ravintolat ja baarit

Tämä fantastinen lomakeskus tarjoaa ihanat ravintolat ja baarit jotka sopivat teille olette sitten vieras all inclusive-perusteella tai puolihoidolla.

El Jablillo ravintola tarjoaa bufetti tyylisen aterioinnin herkullisella ruoalla aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi kuten myös aamupäivän ja iltapäivän välipalat. Ruoka on kansainvälistä, tarjoten jotakin joka makuun. Kaikki vieraat voivat hemmotella itseään vaihtelevalla aamiaisella kun taas grillatut ruoat ja värikäs bufetti tarjoillaan lounaaksi. Illalliseksi, tarjoillaan teemaruoka ja miehiltä vaaditaan pitkät housut.

Aukioloajat kaikille vieraille:
Aamiainen: 07.30–10.30
Lounas: 13.00–15.00
Illallinen: 18.30–21.30

All-inclusive perusteella olevat vieraat voivat nauttia myös kylmistä alkupaloista, hedelmistä, leivonnaisista, kahvista ja teestä klo: 10.30–12.30.

Puolihoidolla olevat vieraat voivat valita nauttivatko he joko herkullisesta grillibufettilounaasta tai teemaillallisesta.

Allasbaari La Estrella tarjoaa lukemattomia drinkkejä koko päivän ja monen tyyppisiä kevyitä välipaloja tyydyttämään keskipäivän ruokahalua.
Aukioloajat kaikille vieraille: 10.30–18.30

Puolihoidolla olevat vieraat voivat nauttia ilmaisesta välipalasta allasbaarista klo: 10.30 lähtien.

All-inclusive perusteella olevat vieraat voivat nauttia avoimesta baarista paikallisilla alkoholijuomilla, virvoitusjuomilla ja vedellä klo: 10.30–18.30.

Los Alisios löytyy kauniissa aula-alueella ja tarjoilee kaiken tyyppisiä drinkkejä cocktaileista viineistä virvoitusjuomiin ja veteen.
Aukioloajat kaikille vieraille: 18.30–23.30

Avoin baari aukeaa klo: 18.30 ja sulkee klo: 23.30 kaikille all-inclusive perusteella oleville vieraille. Tämä sisältää kaikki paikalliset alkoholidrinkit, talon viinin, kansalliset oluet, virvoitusjuomat ja veden.

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.