Hotel Grand Teguisen majoitus

Kaikki Hotel Grand Teguisen Playa (virallisesti tunnettu nimellä Occidental Grand Teguise Playa Resort) majoitukset tarjoavat uskomattomat näköalat yli valtameren. Tilavilla kalustetuilla parvekkeilla, voitte katsella loputonta horisonttia suoraan makuuhuoneestanne. Johtuen tästä fantastisesta sijainnista, kaikki huoneet ovat täynnä valoa päiväsaikaan, joka kirkastaa huonetta koristavia ystävällisiä värejä.

Nämä tervetulleeksi toivottavat ja tilavat 32 m² huoneet tarjoavat kahden hengen sängyn tai tuplasängyn. Ne voidaan varata yhdelle, kahdelle tai kolmelle hengelle ja yksi aikuinen voi majoittaa kaksi lasta. Ilmastointi on asetettu pitämään lämpötila alhaalla kun aurinko hehkuu ulkona. Kaikki huoneet on varustettu satelliitti-TV:llä, Wi-Fi internetillä (lisämaksusta), kassakaapilla ja hiustenkuivaajalla. Viereinen kylpyhuone tarjoaa kaikki pääpalvelut ja kylpyammeen. Huonepalvelua voi pyytää koko päivän.

Kaikki Hotel Grand Teguisen vieraat majoitetaan upeaan mukavuuteen, kadehdittavilla näköaloilla yli Atlantin valtameren piristämään käyntiänne!

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.