Faciliteiten in het Hotel Grand Teguise Playa Resort

Als de zon door uw slaapkamerraam naar binnen schijnt, gaat u naar het strand of neemt u een verfrissende duik in een van de zoutwaterzwembaden, waarvan één verwarmd. Er is een derde zoetwaterzwembad speciaal voor kinderen, zodat iedereen ’s morgens lekker kan badderen – groot of klein!

Voor actieve gasten zijn er voldoende mogelijkheden om met de verschillende geboden faciliteiten de benen te strekken. Er zijn twee tennisbanen, een squashbaan, een minigolfbaan, een reuzenschaakbord, tafeltennis- en biljarttafels en een fitnessruimte. De actieve sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij tafeltennis, jeu de boules, schieten, boogschieten, darten, basketbal, handbal, volleybal en futbito (vijf tegen vijf voetbal). Een tennis -en squashleraar zijn aanwezig, evenals sportuitrustingen (tegen een kleine vergoeding). Na alle inspanning ontspant u in het bubbelbad en de sauna of u geniet van een massage gegeven door iemand van het deskundige personeel van het hotel.

Kijk niet verbaasd op als u ’s morgens de organisatoren van de Fun Club het dagelijkse entertainmentprogramma hoort aankondigen. Dit vindt zes dagen per week plaats. Er zijn verschillende activiteiten, met onder andere aerobics en gymnastiek in het zwembad. Verder kunt u uw vrije tijd doorbrengen in een schoonheidssalon en de souvenirwinkel.

In dit hotel worden ook ’s avonds shows georganiseerd met acrobatiek, slangenmensen, folklore en goochelshows. U kunt zelfs meedoen aan danswedstrijden of zingen tijdens de karaoke-avonden! De jongere gasten kunnen na een hele dag in de speeltuin gezellig naar de minidisco!

Er is een 24-uursreceptie waar u ook geld kunt wisselen, er is een taxiservice en u kunt reserveringen maken voor excursies.

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.