Groepsvakanties op Lanzarote

Het Hotel Grand Teguise biedt een schitterende accommodatie voor koppels, gezinnen of groepen. Met zo’n fantastische locatie komt u niets tekort op het gebied van zon, rust en gezelligheid.

Het entertainmentteam in het hotel verzorgt uren amusement. De Fun Club organiseert zes keer per week verschillende activiteiten, van sjoelen en darten, tot aerobics en gymnastiek in het zwembad.

Het nabijgelegen strand is ideaal voor een dagje uit in de zon. Uw groep zal onder de indruk zijn van het warme vulkaanzand en het rustige, blauwe water van de beschutte baai direct voor het hotel.

Als u een evenement wilt organiseren staan u twee grote zalen ter beschikking die plaats bieden aan maximaal 120 personen. Geef het hotel informatie door met betrekking tot de omvang van uw groep en het thema van uw feest en het hotel zoekt een passende oplossing voor u.

Plan uw evenement of groepsvakantie in dit 4-sterrenhotel, dat u op elk gewenst moment voorziet van alles dat u nodig hebt.

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.