Grand Teguise Playa Resort Hotel Lanzarote

Door een vulkaanuitbarsting ontstond het magische eiland Lanzarote. Hier gaan de natuur en een project van menselijke hand prima samen, er is zelfs iets heel speciaals ontstaan: het perfecte vakantiescenario doet zich voor in het Grand Teguise Playa Resort Hotel!

Het grote atrium van dit schitterende resort bezorgt u het verfrissende en exotische gevoel waar de Costa Teguise zo bekend om staat. De statig ingerichte kamers in dit hotel hebben grote balkons die over het rustige strand van El Jablillo hangen en vanaf hier hebt u een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Gasten worden uitgenodigd te ontspannen onder de Canarische zon, liggend op een van de vele ligbedden die rond de twee zoutwaterzwembaden staan, met een zachte zeebries op de achtergrond.

Of u nu reist in het gezelschap van vrienden of familie, het Hotel Grand Teguise (vroeger bekend als het Occidental Grand Teguise Playa Resort) heeft activiteiten en amusement voor iedereen. Het hotelterrein biedt u tennisbanen, schaakborden, een kinderzwembad en babyoppas (tegen betaling).

Lanzarote is het ideale vakantie-eiland en het Hotel Grand Teguise is het ideale hotelresort!

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.