El Jablillo, Costa Teguise, Lanzarote

GPS coördinaten: Geografische breedte 28°59'37.19"N Lengte 13°29'23.96"W

 

Het Hotel Grand Teguise Playa Resort kijkt uit over het vulkanische zandstrand van El Jablillo aan de Costa Teguise. Dit 4-sterrenhotel wordt omringd door een prachtig natuurlijk landschap en biedt directe toegang tot het strand eronder. Vanuit alle kamers hebt u prachtig uitzicht op zee.

Het Costa Teguise resort aan de oostkust van Lanzarote is het kleinste van de meest recent ontwikkelde vakantieoorden op dit exotische eilanden. Dit paradijs voor vakantiegangers biedt een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants, bars en verschillende stranden. Het Hotel Grand Teguise staat vlakbij de drie grootste stranden van dit gebied, Playa de las Cucharas, Playa de los Charcos en Playa Bastián. U zult al snel merken dat El Jablillo het rustigste en meest afgelegen strand van allemaal is.

Na uw landing op de luchthaven van Lanzarote bent u nog maar 14 kilometer van dit fantastische resort verwijderd. Op weg naar het Hotel Grand Teguise geniet u van de ongerepte schoonheid van het eiland. Het donkere vulkaanzand vormt een groot contrast met het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan die langs de kust kabbelt, een plaatje dat u niet snel zult vergeten!

Voor golfliefhebbers ligt de golfclub Costa Teguise op maar 2 kilometer van dit hotel. Als u zin hebt om door de hoofdstad Arrecife te slenteren, met de moderne gebouwen en de steeds bruisender leefstijl, kost u dat een ritje van 15 minuten.

Een schitterende plek leidt tot een geweldige vakantie en het Hotel Grand Teguise kon zich dan ook geen betere locatie wensen!

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.