Locatie voor bijeenkomsten en evenementen op Lanzarote

Plan uw bedrijfsbijeenkomst of conferentie in het Hotel Grand Teguise. Dit resort biedt met twee grote vergaderzalen tevens de allernieuwste technologie in een exotisch decor.

In dit schitterende hotel komen de ideeën vanzelf en de discussies verlopen gladjes. Uw bijeenkomst wordt gehouden in een zaal met audiovisuele systemen en internet via WiFi (tegen betaling) en u bevindt zich op een locatie aan zee met buiten de heerlijke zeebries op de achtergrond.

Beide vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende omvang. De grootste zaal (180 m²) is ideaal voor banketten en biedt plaats aan maximaal 60 gasten. De kleinste zaal (140 m²) heeft een maximumcapaciteit van 50 staande gasten en 40 zittend. De zitopstellingen in beide zalen kunnen geheel aan uw eigen behoeften worden aangepast, in vergader-, klaslokaal-, theateropstelling of in een U-vorm. Beide zalen kunnen ook worden gebruikt voor cocktailparty’s.

Tijdens de vergadering zijn hapjes en drankjes beschikbaar. Voorzie het hotel van de details van uw evenement en u kunt er van op aan dat het uitermate vriendelijke en professionele personeel uw conferentie tot een succes zal maken!

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.