Restaurants en Bars

Dit schitterende vakantieoord voorziet u van heerlijke restaurants en bars die u volledig in de watten leggen, of u nu een gast bent op basis van all inclusive of halfpension.

Restaurant El Jablillo biedt dineren in buffetstijl met overheerlijke gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Tevens zijn er halverwege de ochtend en middag snacks te verkrijgen. Het eten is internationaal, met voor elk wat wils. Alle gasten kunnen zich tegoed doen aan een gevarieerd ontbijt, terwijl voor de lunch gegrilde gerechten en een kleurrijk buffet worden geserveerd. Voor het diner wordt een themamaaltijd geserveerd en heren worden verzocht een lange broek te dragen.

Openingstijden voor alle gasten:
Ontbijt: 07.30–10.30 uur
Lunch: 13.00–15.00 uur
Diner: 18.30–21.30 uur

Gasten die verblijven op basis van all inclusive genieten van 10.30 tot 12.30 uur ook van koude voorgerechtjes, fruit, gebak, koffie en verschillende soorten thee.

Gasten die op basis van halfpension verblijven, kunnen kiezen of zij gebruik maken van een overheerlijk grillbuffet of een themadiner.

De Pool Bar La Estrella serveert de hele dag door verschillende drankjes en meerdere lichte snacks voor de lekkere middagtrek.
Openingstijden voor alle gasten: 10.30–18.30 uur

Gasten die verblijven op basis van halfpension kunnen vanaf 10.30 uur extra snacks krijgen in de bar bij het zwembad.

Gasten die verblijven op basis van all inclusive profiteren van een open bar met lokale alcoholische drankjes, huiswijn, nationale biersoorten, frisdrank en water van 10.30 tot 18.30 uur.

Los Alisios vindt u in de schitterende lobby. Hier worden allerlei drankjes, van cocktails en wijn tot frisdrank en water geserveerd.
Openingstijden voor alle gasten: 18.30–23.30 uur

De open bar is voor alle gasten op basis van all inclusive geopend van 18.30 tot 23.30 uur. Dit is inclusief alle lokale alcoholische drankjes, huiswijn, nationale biersoorten, frisdrank en water.

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.