Accommodatie in het Hotel Grand Teguise

Alle accommodatie in het Hotel Grand Teguise playa (vroeger bekend als het Occidental Grand Teguise Playa Resort) biedt adembenemend uitzicht over de oceaan. Met grote, gemeubileerde balkons kunt u de oneindige horizon vanuit uw eigen slaapkamer aanschouwen. Deze fantastische locatie brengt met zich mee dat alle kamers overdag profiteren van natuurlijke lichtinval, waardoor de prettige kleuren die de kamer sieren, nog beter tot hun recht komen.

Deze uitnodigende en ruime kamers van 32 m² hebben 2-persoons- of twinbedden. Ze kunnen worden gereserveerd voor 1-, 2- of 3-persoonsgebruik en een volwassene alleen kan er met maximaal twee kinderen slapen. Er is airconditioning om de temperatuur lekker laag te houden als de zon buiten voor zinderende hitte zorgt. Alle kamers zijn uitgerust met een satelliettelevisie, WiFi internet (tegen betaling), een kluis en een haardroger. In de en suite badkamer hebt u de beschikking over alle noodzakelijke voorzieningen en een ligbad. U kunt de hele dag vragen om roomservice.

Alle gasten in het Hotel Grand Teguise verblijven in het toppunt van comfort, met benijdenswaardig uitzicht over de Atlantische Oceaan om het verblijf nog aangenamer te maken!

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.