Fasiliteter på Hotel Grand Teguise Playa Resort

Når solen stråler inn gjennom soveromsvinduet kan du dra ned til stranden, eller ta en herlig svømmetur i et av saltvannsbassengene, hvorav ett er oppvarmet. Et tredje ferskvannsbasseng er for barn, men alle kan ta en morgendukkert – store eller små!

Aktive gjester har rikelig med muligheter til å strekke på beina med de ulike fasilitetene som tilbys. Disse inkluderer to tennisbaner, en squashbane, en minigolfbane, et gigantisk sjakkbrett, bordtennis og biljardbord, og en gymsal. Hvis du liker konkurranseidrett kan du prøve ut bordtennis, petanque, skyting, bueskyting, dart, basketball, håndball, volleyball og futbito ("femmerfotball"). opplæring i tennis og squash er tilgjengelig, så vel som sportsutstyr (mot en liten ekstra kostnad). Etter all denne aktiviteten kan du slappe av i boblebadet og badstuen, eller nyte en massasje utført av hotellets profesjonelle personale.

Om morgenen må du ikke bli overrasket over å høre Fun Club-arrangørene annonsere det daglige underholdningsprogrammet som arrangeres seks dager i uken. Her tilbys det ulike aktiviteter som aerobic og gymnastikk i svømmebassenget. En skjønnhetssalong og en suvenirbutikk sørger for enda flere timer med distraksjon.

Kveldsunderholding arrangeres på hotellet med akrobatikk, slangemennesker, folklore og magi. Du kan også delta på dansekonkurranser eller synge på karaokekveld! De små kan prøve ut minidisco etter en hel dag på lekeplassen!

Døgnåpen resepsjonstjeneste er også tilgjengelig med valutaveksling, taxiservice og bestillinger av organiserte utflukter.

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.