Gruppeferier på Lanzarote

Hotel Grand Teguise tilbyr flott innkvartering for de som reiser som par, med familie eller i en gruppe. Med en slik fantastisk beliggenhet er det lite som mangler for de som ønsker litt sol, hvile og moro.

Underholdningsansatte på hotellet tilbyr timer med underholdning. Seks ganger i uken organiserer Fun Club alt fra shuffleboard og dart til aerobic og gymnastikk i bassenget.

Den nærliggende stranden er perfekt for en dag ute i solen. Gruppen din kan kose seg i den varme vulkanske sanden og det rolige blå vannet i en beskyttet bukt rett utenfor hotellet.

Hvis du ønsker å organisere et arrangement er to store rom er tilgjengelig med plass til opptil 120 personer. Gi hotellet detaljer om gruppens størrelse og tema for arrangementet ditt, og hotellet vil finne den beste løsningen for deg.

Planlegg feriearrangement eller gruppeferien din på dette firestjerners hotellet, som står klare til å gi deg alt du måtte trenge.

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.