Grand Teguise Playa Resort Hotel Lanzarote

Et vulkanutbrudd skapt den magiske øya Lanzarote. Når naturen møter en godt gjennomtenkt menneskeskapt prosjekt, skjer det noe spesielt – i dette tilfellet er det perfekte feriestedet født: Grand Teguise Playa Resort Hotel!

Det store atrium på dette fantastiske feriestedet formidler umiddelbart en følelse av friskhet og det eksotiske Costa Teguise er kjent for. De fint dekorerte rommene på dette hotellet har brede balkonger som lener seg over den rolige stranden El Jablillo nedenfor, og nyter en fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

Her kan gjestene slappe av med frisk sjøbris, mens de ligger under den kanariske solen på en av de mange solsengene som omgir de to saltvannsbassengene.

Enten du er på sammen med familie eller venner har Hotel Grand Teguise (tidligere kjent som Occidental Grand Teguise Playa Resort) aktiviteter og underholdning for alle. Hotellets eiendom tilbyr alt fra tennisbaner til sjakkbrett, samt et barnebasseng og barnevakt (mot en ekstra kostnad).

Lanzarote er den ideelle ferieøya og Hotel Grand Teguise er det ideelle hotellet!

Quickbooker





Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.