El Jablillo, Costa Teguise, Lanzarote

GPS coordinates: Latitude 28°59'37.19"N Longitude 13°29'23.96"W

 

Hotel Grand Teguise Playa Resort har utsikt over den vulkanske sandstranden i El Jablillo på Costa Teguise. Omgitt av et vakkert naturlandskap, tilbyr dette firestjerners hotellet direkte tilgang til stranden nedenfor og flott havutsikt fra alle rom.

Costa Teguise resortet på den østlige kysten av Lanzarote er den minste av de sist utviklede feriestedene på denne eksotiske øya. Dette tilfluktssted for ferierende tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer i tillegg til flere strender. Hotel Grand Teguise ligger like ved de tre største strendene i området, Playa de las Cucharas, Playa de los Charcos og Playa Bastián, men du vil fort merke at El Jablillo er den roligste og mest bortgjemte stranden av dem alle.

Etter at du har landet på Lanzarotes lufthavn ligger dette fantastiske feriestedet kun 14 kilometer unna. På vei til Hotel Grand Teguise kan du betrakter øyas bevarte skjønnheter. Den mørke vulkanske sanden i kontrast med det dype blå vannet i Atlanterhavet er et syn du sent vil glemme!

For golfelskere ligger Costa Teguise golfklubb kun 2 kilometer unna hotellet. Hvis du føler får sluntre rundt i hovedstaden Arrecife, med sine moderne bygninger og stadig mer pulserende livsstil, ligger byen kun en 15 minutters kjøretur unna.

Et flott sted å tilbringe en flott ferie, og Hotel Grand Teguise kunne ikke være i et bedre sted!

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.