Møter og arrangementer på Lanzarote

Arranger forretningsmøte eller konferansen din på Hotel Grand Teguise. Med to store møterom, ny teknologi og et feriested i en eksotisk setting.

Ideer vil flyte og diskusjon vil være vennlig og livlig på dette fantastiske hotellet. Ikke bare vil møte bli holdt i et rom med audiovisuelle systemer og Wi-Fi (mot en ekstra kostnad), det vil også arrangeres ved sjøen, med den fantastiske sjøbrisen.

Alle av disse møterommene har plass til grupper i alle størrelser. Det største rommet (180 kvm) er perfekt for banketter, med plass til 60 gjester. Det minste rommet (140 kvm) har en maksimal kapasitet på 50 personer stående og 40 personer sittende. Sitteplassering i begge rommene kan organiseres etter behov, i keiser-, skole-, teater- eller u-formstil. Alternativt kan et av rommene brukes til cocktailpartyer.

Drikke og snacks vil være tilgjengelig under hele møtet. Gi hotellet detaljer om ditt arrangement og være trygg på at det vennlige og profesjonelle personalet vil hjelpe med å gjøre konferansen din til en suksess!

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.