Restauranter og barer

Dette fantastiske feriestedet tilbyr gode restauranter og barer som vil tilfredsstille deg, enten du kommer som "All-inclusive" eller som halvpensjonsgjest.

El Jablillo restauranten tilbyr buffé med deilig mat til frokost, lunsj og middag, samt formiddags- og ettermiddagssnacks. Maten er internasjonal med noe for enhver gane. Alle gjester kan kose seg med en variert frokost, mens grillede retter og en fargerik buffé serveres til lunsj. Til middag serveres det et temamåltid, og menn er pålagt å bruke lange bukser.

Åpningstider for alle gjester:
Frokost: 07.30 til 10.30
Lunsj: 13.00 til 15.00
Middag: 18.30 til 21.30

"All-inclusive"-gjester kan også nyte kalde forretter, frukt, kaker, kaffe og te fra 10.30 til 12.30.

Halvpensjonsgjester kan velge om de vil nyte en deilig grillet buffélunsj eller et temamåltid til middag.

Bassengbaren La Estrella tilbyr en rekke drinker gjennom dagen og flere typer snacks for å tilfredsstille appetitten midt på dagen.
Åpningstider for alle gjester: 10.30 til 18.30

Halvpensjonsgjestene kan nyte en ekstra snacks i bassengbaren fra 10.30 og utover.

"All-inclusive-gjester" kan nyte en åpen bar med lokale alkoholholdige drikker, husets vin, nasjonal øl, brus og vann fra 10.30 til 18.30

Los Alisios ligger i den vakre lobbyen og serverer alle slags drinker fra cocktailer, samt vin, brus og vann.
Åpningstider for alle gjester: 18.30 til 23.30

Den åpne baren starter kl 18.30 og slutter klokken 23.30 for "all-inclusive-gjester". Dette inkluderer alle lokale alkoholholdige drikker, husets vin, nasjonal øl, brus og vann.

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.