Innkvartering på Hotel Grand Teguise

Alle rommene på Hotel Grand Teguise Playa (tidligere kjent som Occidental Grand Teguise Playa Resort) tilbyr fantastisk utsikt over havet. Med romslige møblerte balkonger kan du se den uendelige horisonten rett fra soverommet ditt. På grunn av denne fantastiske beliggenheten, er alle rom fylt med dagslys som lyser opp de vennlige fargene som pryder rommet.

Disse innbydende og romslige rommene på 32 kvm har dobbeltseng eller enkeltsenger. De kan bestilles for enkelt, dobbelt eller trippelt bruk og enslige voksne kan ha plass til opptil to barn. Klimaanlegg er installert for å holde temperaturen nede når solen står på utenfor. Alle rommene er utstyrt med satellitt-TV, Wi-Fi (mot en ekstra kostnad), en safe og en hårføner. Badet tilbyr alle de viktigste fasilitetene og et badekar. Romservice er tilgjengelig i løpet av dagen.

Alle gjestene på Hotel Grand Teguise innkvarteres med god komfort og misunnelsesverdig utsikt over Atlanterhavet for å lyse opp oppholdet ditt!

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.