Det här har Hotel Grand Teguise Playa Resort att erbjuda

När solen strålar in genom fönstret i sovrummet är det dags att ta sig ner till stranden, eller ta sig en skön simtur i en av saltvattenspoolerna, varav en är uppvärmd. Det finns en sötvattenspool som är till för barn, så att de ska kunna ta sig ett morgonplask – stort eller litet!

De gäster som vill hålla sig aktiva har många olika möjligheter att välja bland. På hotellområdet finns två tennisbanor, en squashbana, minigolf, ett jätte-schack, pingisbord och biljard samt ett gym. För den som vill tävla går det att pröva på bordtennis, boules, skytte, bågskytte, dart, basket, handboll, volleyboll och futbito (fotboll för lag med fem spelare). Det går att få tränare för tennis och squash och sportutrustning (mot en liten avgift). Efter att ha varit aktiv, kan man ta det lugnt i bubbelpoolen och bastun, eller få sig en skön massage av en av de proffsiga massörerna på hotellet.

På morgonen brukar funktionärerna på Fun Club ropa ut dagens program och de har trevlig underhållning sex dagar i veckan. På programmet finns många olika aktiviteter som aerobics och gymnastik i poolen. Det finns också en skönhetssalong och en souvenirbutik, om man vill ha annat att roa sig med.

På kvällstid är det dags för shower på hotellet med akrobater, ormmänniskor, folkmusik och trolleri. Det finns plats för den som vill vara med i danstävlingar eller sjunga karaoke. De minsta kan testa minidiscot efter en heldag på lekplatsen.

Det finns en reception med valutaväxling, taxiservice och hjälp med att boka organiserade utflykter.

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.