Grand Teguise Playa Resort Hotel på Lanzarote

Den magiska ön Lanzarote kom till genom ett vulkanutbrott. När något gjort av människohand får sammansmälta med naturen händer något särskilt – i detta fall har den perfekta semesteranläggningen fötts: Grand Teguise Playa Resort Hotel!

Den stora atriumgården på den här underbara resorten ger en känsla av fräschhet och exotism som är typisk för Costa Teguise. I de smakfullt inredda rummen på hotellet finns breda balkonger, som vetter ut mot den lugna stranden El Jablillo nedanför och utsikten över Atlanten är fantastisk.

Här välkomnas gäster att koppla av i den sköna havsbrisen och ligga och sola i den kanariska solen på någon av de många solsängarna, som står uppställda runt de två saltvattenpoolerna.

Om man så reser med vänner eller familj, så har Hotel Grand Teguise (officiellt känt som Occidental Grand Teguise Playa Resort) aktiviteter och underhållning för alla. På hotellområdet finns allt från tennisbanor till schackbräden, barnpool och barnpassningsservice (extra avgift).

Lanzarote är en idealisk semester-ö och Hotel Grand Teguise ett idealiskt semesterhotell!

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.