El Jablillo i Costa Teguise på Lanzarote

GPS koordinater: Breddgrad 28°59'37.19"N Längdgrad 13°29'23.96"W

 

Hotel Grand Teguise Playa Resort har utsikt över sandstranden i El Jablillo på Costa Teguise. Runt omkring ligger ett vackert landskap och det här fyr-stjärniga hotellet har egen väg till stranden nedanför och otrolig havsutsikt från alla rum.

Costa Teguise resort ligger på Lanzarotes östra sida och är den minsta av de semesterorter, som växt fram på den här exotiska ön på sista tiden. Det här paradiset för semesterfirare kan erbjuda ett varierat utbud av affärer, restauranger och barer och flera stränder. Hotel Grand Teguise ligger nära tre av de viktigaste stränderna i området: Playa de las Cucharas, Playa de los Charcos och Playa Bastián, men man märker snart att El Jablillo är den strand som är lugnast och mest avskild av alla.

När man landat på Lanzarotes flygplats, behöver man endast resa 14 km för att komma till den här fantastiska resorten. Under resan till Hotel Grand Teguise, kan man se hur välskött den här vackra ön är. Den mörka vulkansanden står i kontrast till Atlantens djupt blå vatten som smeker öns stränder -en syn man inte glömmer i första taget!

Golfälskare kan lätt ta sig till Costa Teguises golfklubb som endast ligger 2 km från hotellet. Om man vill strosa omkring i huvudstaden Arrecife, med sina moderna byggnader och allt mer moderna livsstil, behöver man bara resa 15 minuter från hotellet.

På ett utsökt läge kan man bara få en utsökt semester och Hotel Grand Teguise skulle inte kunna ligga bättre till!

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.