Konferens och företagsevents på Lanzarote

Arrangera konferensen eller företagsevenemanget på Hotel Grand Teguise. Det finns två stora möteslokaler som står till förfogande och hotellet kan erbjuda det senaste inom teknologi i en exotisk miljö.

Här kan idéer flöda och samtalen blir öppenhjärtiga på det här underbara hotellet. Här får man inte bara vara i möteslokaler som har AV-utrustning och WiFi-uppkoppling (mot extra kostnad), utan konferensen äger rum intill havet med havsbrisen alldeles utanför.

I möteslokalerna finns rum för olika gruppstorlekar. Det största rummet (180 m²) passar utmärkt för banketter och här får det plats upp till 60 gäster. Det mindre rummet (140 m²) kan ta emot 50 gäster stående eller 40 personer som sitter. Det går att ordna sittplatserna i båda rummen enligt de önskemål som finns, exempelvis imperial-, skol-, teatersittning eller U-form. Rummen går också att arrangera för cocktailpartyn.

Drycker och snacks finns tillgängligt under mötena. Uppge alla evenemangsdetaljer för hotellet, så är det bara att koppla av sen. Den mycket vänliga och professionella personalen gör konferensen till en succé!

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.