Restauranger och barer

Den här fantastiska resorten har underbara restauranger och barer att erbjuda, som har allt man behöver som gäst med all-inclusive eller halvpension.

Restaurang El Jablillo dukar upp en läcker buffé till frukost, lunch och middag och också förmiddags och eftermiddagsfika/snacks. Maten är internationell, så det finns något för alla smaker. Alla gäster kan njuta av en varierad frukost och grillade rätter med en färgrik buffé som serveras till lunch. Till middag serveras mat enligt olika teman. Herrar ombeds ha långbyxor till middagen.

Öppettider för alla gäster:
Frukost: 07:30–10:30
Lunch: 13:00–15:00
Middag: 18:30–21:3

Gäster med all-inclusive kan också ta för sig av aptitretare, frukt, bakelser, kaffe och te mellan 10:30 och 12:30.

Gäster med halvpension kan välja mellan att äta den läckra grill-lunchen eller tema-middagen.

Poolbaren La Estrella serverar drinkar av olika slag och olika snacks om man blir sugen mitt på dagen.
Öppettider för alla gäster: 10:30–18:30

Half board guests may enjoy an additional snack at the pool bar from 10:30 onwards.

Gäster med all-inclusive har tillgång till fri bar med lokala alkoholhaltiga drycker, husets vin, inhemska ölsorter, läsk och vatten mellan 10:30–18:30.

Los Alisios ligger i det vackra lobby-området och serverar alla sorts drycker, från drinkar och vin till läsk och vatten.
Öppettider för alla gäster: 18:30–23:30

Den fina baren öppnar klockan 18:30 och stänger 23:30 för gäster med all-inclusive. I det ingår lokala alkoholhaltiga drycker, husets vin, inhemska ölsorter, läsk och vatten.

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.