Boende på Hotel Grand Teguise

Allt boende på Hotel Grand Teguise Playa (officiellt känt som Occidental Grand Teguise Playa Resort) har fantastisk utsikt över havet. Här kan man sitta på rymliga, möblerade balkonger och betrakta horisonten direkt från det egna sovrummet. Läget är fantastiskt och det gör att alla rum har massor med dagsljus under dagen, som lyser upp de vänliga färgnyanserna i rummet.

I de här trevliga och rymliga rummen på 32 m² finns dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen kan bokas för en person, två personer eller tre personer och med en vuxen ryms upp till två barn. Det finns luftkonditionering installerad för att hålla ner temperaturen när solen blir het. I alla rum finns satellit-TV, WiFi-internet (extra avgift), värdeskåp och hårtork. I badrummet, som ligger i anslutning till sovrummet, finns all utrustning man behöver samt badkar. Det går att beställa roomservice under dagtid.

Alla gäster på Hotel Grand Teguise bor bekvämt och har enastående utsikt över Atlanten, så man mår gott under sin vistelse.

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.