Faciliteter på Hotel Volcán Lanzarote

Inspireret af teknikker der blev udviklet af César Manrique, finder du fire ferskvands pools (tre opvarmede) i den store have på Hotel Volcán Lanzarote som en levende sø, omgivet af liggestole og palmer.

Hold dig aktiv i det fuldt udstyrede gymnasium eller nyd et spil squash, bordtennis eller billard. Gæsterne kan også leje cykler, fiskestænger, kajakker og udstyr til snorkling. Hotellets Aqua Blue Spa byder på opfriskende hydrotermale behandlingsforløb og massagebehandlinger til at forkæle dig selv. Yngre rejsende kan nyde aktiviteterne i mini-club og børnepoolen. Et stort udvalg af dagtids aktiviteter og aftenoptrædender holder gæsterne underholdt gennem hele deres ophold.

Den eksklusive Marina Rubicón er beliggende ved siden af hotellet og byder på mere end en havn for skibe. Indkøbs- og fritidsfaciliteterne inkluderer sofistikerede restauranter og barer, designerbutikker og et kunstgalleri. Gæsterne kan også benyttes tennisbanen, tage på katamaran- eller ubåds udflugter, eller lære nye færdigheder på sejler-, windsurf- eller dykkeskoler. Marinaen byder også på omfattende bådpladser, tørdok og professionel bådservice.

Standard hotelfaciliteter inkluderer 24-timers reception, roomservice, valutaveksling, biludlejning, gratis parkering, vaskeriservice, skønhedssalon og frisør. Gæsterne har adgang til internet i Internet corner og har gratis adgang til Wi-Fi i hotellets lobby.
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.