Hotel Volcán Lanzarote

Velkommen til en dekadent verden af luksus. Det 5-stjernede Hotel Volcán Lanzarote (tidligere kendt som Hotel Gran Meliá Volcán Lanzarote) er en indbydende oase på det sydlige Lanzarote, beliggende ved havet nær den eksklusive Rubicón Marina.

Indgangen til hotellet er en fremragende replika af Nuestra Señora de Guadalupe kirken i den gamle hovedstad på øen, Teguise. Majestætiske buer indrammer det storslåede hvidkalkede sted med høje lofter, elegante møbler og skyggefulde terrasser for stilfuld afslapning. Den fantastiske atrium har et smukt vandfald omgivet af subtropiske planter, og udvasker forskellen mellem indendørs og udendørs lokaliteter. Hotellets imponerende falske vulkan er en hyldest til Lanzarotes vulkanske oprindelse.

Arkitekturen på Hotel Volcán Lanzarote minder om en traditionel landsby på Kanarieøerne, smukt anlagt med tre pools samt springvand, palmer og afskærmede gårdspladser. Med et raffineret udvalg af restauranter og barer, professionelle mødefaciliteter og et sublimt spa kompleks, er hotellet ideelt for par, grupper og familier.

For førsteklasses gæstfrihed med en særlig stemning byder Hotel Volcán Lanzarote på flot Club Volcán indkvartering der tillader adgang til eksklusive faciliteter og funktioner på værelset. Professionelt personale byder på personlig betjening og service der garanterer en paradisisk øferie.
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.