Hotel Volcán Lanzarote, Playa Blanca

GPS Koordinater: Breddegrad 28°51'28.77"N Længdegrad 13°48'41.30"W


Hotel Volcán Lanzarote er beliggende på sydsiden af Lanzarote, i det mondæne ferieresort Playa Blanca. Tidligere en stille fiskerby, men byen rummer nu en lystbådehavn med mange modebutikker og restauranter. Fra Marina Rubicón kan de besøgende rejse til øen Fuerteventura eller tage på bådudflugter.

Søger du tid i solen? Playa Blanca, Playa Dorada og Playa Flamingo ligger i kort afstand fra hotellet, med stille vand og fint hvidt sand der er perfekt for svømning og solbadning. En idyllisk promenade med barer, butikker og restauranter forbinder disse strande.

De flotte Papagayo strande er beliggende langs sydspidsen af øen, og byder på afskærmede bugte og solskin hele året. Vejen til disse strande er ret ujævn, men det er besværet værd. Papagayo er også et populært sted for surfing og snorkling.

Lanzarotes mange højdepunkter inkluderer fantastiske dramatiske kystlinjer og de markante vulkanske landskaber i Timanfaya nationalparken. Lanzarote er også hjemsted for kunstneren og miljøforkæmperen César Manrique, der var ansvarlig for bevarelsen af øens arv samt skabelsen af unikke skulpturer der vises stolt overalt på øen. Lanzarote har en status som beskyttet biosfære fra UNESCO på grund af dens biologiske alsidighed og samfundets engagement i miljøet.
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.