Møde og forretningssted, Hotel Volcán Lanzarote

Firmafaciliteterne på Hotel Volcán Lanzarote er avancerede og professionelle, og byder på seks mødelokaler for events og konferencer.

Afhold dit arrangement i airconditioneret komfort i de imponerende Roque Nublo lokaler, der kan rumme fra 40 til 250 gæster. Disse tre lokaler har høje lofter og kan sammenlægges til et stort lokale med plads til op til 700 gæster.

Hotellets andre mødelokaler har aircondition og naturligt lys, og er bedre egnede for intime møder for op til 80 gæster. Salón Yaiza har dejlig udsigt over Marina Rubicón mens Salón Bocaina og Tinajo har udsigt over hotellets have.

Alle mødelokaler kan konfigureres efter individuelle krav, uanset om der ønskes teater, bestyrelses, eller banket stil. Audiovisuelt udstyr, computere, printere, projektorer, oversættelsesservice og videkonferenceudstyr kan leveres på bestilling.

Mødedeltagere har også adgang til et bredt udvalg af fritidsaktiviteter og gourmetrestauranter på hotellet. Professionelt personale kan assistere dig i planlægningen og koordinering af din event, hvilket også inkluderer indkvartering, parkering og catering for forretningsfrokoster og cocktailparties. Fra bestyrelsesmøder til overdådige banketter, er din firmaevent på Hotel Volcán Lanzarote i gode hænder.
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.