Restauranter og barer på Hotel Volcán Lanzarote

Nyd internationale smagsretninger, traditionelle kanariske specialiteter og et appetitvækkende udvalg af snacks og cocktails på Hotel Volcán Lanzarote.

La Florida
Hoved buffet-restauranten er et omfattende sted med udsigt over poolen, og med masser af naturligt lys. Der serveres et buffetudvalg af lokalt og internationalt køkken til morgenmad og middag, madlavningsdemonstrationer og temabuffet’er er højdepunkter, samt friskstegte fisk og kødretter.

Morgenmad fra 07.30 til 10.30
Middag fra 19.30 til 22.30

Kazan
Nyd den dejlige udsigt til solnedgangen over Marina Rubicón mens du nyder det sublime japanske køkken og et asiatisk køkken der får tænderne til at løbe i vand.

Åben fra 18.00 til 23.00 (mandag og tirsdag), 15.00 til 23.00 (onsdag til søndag)

Il Commendatore
Beliggende i Rubicón Marina, er Il Commendatore en traditionel italiensk ”trattoria” der byder på et fremragende udvalg af middelhavsspecialiteter.

Åben fra 13.00 til 23.00

‘La Casa Roja’ del Rubicón
For en romantisk middagsoplevelse kan du besøge La Casa Roja i Rubicón Marina og smage det autentiske middelhavskøkken og frisk fisk og skaldyr á la carte. Restauranten har også et omfattende vinkort og en smuk udendørs terrasse med udsigt over marinaen og havet.

Åben fra 12.00 til 24.00

Bodega Yaiza
Åben dagligt for frokost, byder Bodega Yaiza på et autentisk udvalg af spanske tapas, specialiteter fra Kanarieøerne og internationale favoritter.

Åben fra 13.00 til 17.00

El Islote
Er du lækkersulten efter din svømmetur? Forkæl dig selv med drinks og snacks i den charmerende poolbar.

Åben fra 11.00 til 17.30

Los Jameos
Sidst på dagen kan du nyde et glas vin eller din favoritcocktail på Los Jameos pubben til lyden af levende musik og aftenunderholdning.

Åben fra 20.00 til 24.00
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.