Værelser og suiter på Hotel Volcán Lanzarote

Hotel Volcán Lanzarote byder på unik moderne indkvartering med komfortable møbler i afslappende blå toner. Standard faciliteter på hvert værelse inkluderer aircondition, satellit tv, minibar, faciliteter til at lave kaffe og te og en sikkerhedsboks. Gæsterne der er indkvarteret med Club Volcán nyder et luksuriøst udvalg af eksklusive produkter og personlig service, inklusive adgang til business centre med computere, sen morgenmadsbuffet og gratis termobehandlingsforløb på Spa.

Standard Double
De charmerende og komfortable standard dobbeltværelser inkluderer dobbelt- eller to enkelte senge og et rummeligt stueområde. Badeværelset inkluderer badekar, hårtørrer og forstørrelsesspejl.

Double Room Club Volcán – Havudsigt
Gæster der bor på dobbeltværelse med havudsigt og Club Volcán modtager yderligere faciliteter på værelset inklusive mini Hi-Fi system og gratis Wi-Fi. For at sikre den yderste komfort, kan gæsterne vælge fra en pude- og lagenmenu. Fremragende ekstrafaciliteter inkluderer opvarmet pool, bar, udendørs whirlpool og balinesisk inspirerede liggestole for afslapning i fuldstændig komfort.

Junior Suite
Gæster der er indkvarteret i Junior Suite nyder et lyst og attraktivt sted, møbleret med dobbelt- eller to enkelte senge og et charmerende stueområde med udsigt over pools eller havet. Det private badeværelse inkluderer hydromassage badekar, hårtørrer og forstørrelsesspejl.

Junior Suite Club Volcán
Club Volcán gæster der bor i Junior Suite har adgang til eksklusive faciliteter inklusive en udendørs whirlpool, opvarmet pool, bar, og tropisk balinesiske liggestole. Luksuriøse faciliteter på værelset inkluderer et mini Hi-Fi system, gratis adgang til Wi-Fi, badekåber, morgensko og produkter fra Bulgari. Nyd en dejlig havudsigt fra terrassen. En god nattesøvn er sikret med udvalget i pude- og lagenmenuen.

Suite
Suiter byder på rummeligt stueområde og fantastiskudsigt over de nærliggende øer fra terrassen. Det separate soveværelse er elegant møbleret med dobbelt- eller to enkelte senge, og gæsterne kan vælge fra en pude- og lagenmenu for at skabe et personligt sted. Slap af i dit private hydromassage badekar i en-suite badeværelset.

Suite Club Volcán
Den misundelsesværdige Club Volcán Suite byder på et væld af flotte faciliteter, inklusive gratis Wi-Fi, mini Hi-Fi system og en rummelig terrasse med havudsigt. Royal Service gæster kan også nyde private faciliteter der inkluderer en opvarmet pool, bar, udendørs whirlpool og balinesisk inspirerede senge. Badeværelset inkluderer badekåber, morgensko og luksuriøse Bulgari produkter.

WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.