Aqua Blue Spa på Hotel Volcán Lanzarote

Aqua Blue Spa på Hotel Volcán Lanzarote er et udsøgt moderne sted hvor gæsterne føres til en tilstand af ren afslapning.

Forkæl dig selv med en oplivende massage, fra lymfedræn og anti-cellulitis behandlinger til refleksologi. Specialiserede terapeutiske massager kan hjælpe dig af med kroniske smerter mens sportsfolk kan have brug for dybdevirkende massage som behandling af aktuelle skader.

Professionelle terapeuter benytter en kombination af sød mandelolie, aloe vera og essentielle olier i deres behandlinger, der alle indeholder helende egenskaber. Aromaterapi kropsbehandlinger inkluderer ”Cleopatra” og ”Magma” for genskabelse af fred og velbefindende.

Spa indeholder et stort udvalg af hydroterapi faciliteter, inklusive en fantastisk whirlpool med kraftige massagedyser, vandbobleseng, tyrkisk bad, skotsk bruser og sauna. Kombinationen af varm og kold behandling afhjælper stress, stimulerer immunsystemet og forbedrer cirkulationen og får dig til at være og føle dig strålende!

For perfekt hus kan du prøve en hudrensende peeling eller anti-ageing ansigtsbehandling tilpasset til din hudtype. Skønhedsbehandlinger kan også leveres, inklusive manicure, pedicure og voksbehandlinger.
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.