Hotel Volcán Lanzaroten tilat

Tekniikkojen uranuurtajan César Manriquen inspiroimana, neljä makean veden uima-allasta (kolme lämmitettyä) virtaavat läpi Hotel Volcán Lanzaroten laajojen puutahojen kuten elävä järvi, aurinkotuolien ja palmupuiden ympäröimänä.

Pysykää aktiivisena täysin varustetulla kuntosalilla tai nauttikaa peli squashia, pöytätennistä tai biljardia. Vieraat voivat vuokrata myös pyöriä, kalastusvapoja, kajakkeja ja snorklaus varustuksia. Hotellin Aqua Blue kylpylä tarjoaa virkistävät lämpövesi kierrokset ja hierontahoidot hemmottelemaan teitä. Nuoret matkustajat voivat nauttia aktiviteeteistä miniklubilla ja lastenaltaassa. Laaja valikoima päiväaktiviteettejä ja iltaesityksiä pitävät vieraat viihdytettyinä koko heidän käyntinsä ajan.

Eksklusiivinen Rubicón huvivenesatama sijaitsee lähellä hotellia, tarjoten enemmän kuin sataman merenkulku aluksille. Ostos- ja vapaa-ajan tilat sisältävät hienostuneet ravintolat ja baarit, merkkiliikkeet ja taidegallerian. Kävijät voivat käyttää myös tenniskenttää, aloittaa katamaraani- tai sukellusvene retken, tai oppia pelottomia uusia taitoja purjehdus-, lainelautailu- ja sukelluskouluissa. Huvivenesatama tarjoaa myös laajat laituripaikka alat, kuivatelakat ja ammattitaitoisen veneiden ylläpidon.

Standardit hotellitilat sisältävät ympärivuorokautisen vastaanoton, huonepalvelun, valuutan vaihdon, autonvuokrauksen, ilmaisen pysäköinnin, pesulapalvelun, kauneussalongin ja kampaajan. Vieraat pääsevät internettiin internet nurkkauksessa ja nauttivat ilmaisesta Wi-Fi yhteydestä hotellin aulassa.
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.