Hotel Volcán Lanzarote

Tervetuloa turmeltuneisuuden ja ylellisyyden pyhäkköön. Viiden tähden Hotel Volcán Lanzarote (virallisesti tunnettu nimellä Hotel Gran Meliá Volcán Lanzarote) on kutsuva keidas Lanzaroten eteläosassa, sijoitettu valtameren ääreen lähelle eksklusiivista Rubicón huvivenesatamaa.

Hotellin sisäänkäynti on erinomainen jäljennös Nuestra Señora de Guadalupe kirkosta (Guadalupen neitsyt) saaren muinaisessa pääkaupungissa, Teguisessa. Majesteetilliset kaaret reunustavat loistokkaita valkoiseksi maalattuja tiloja, ylpeillen korkeilla katoilla, tyylikkäillä huonekaluilla ja varjostetuilla terasseillla rentoutumista varten tyylillä. Suurenmoisessa atriumissa on kiemurtelevia vesiputouksia jotka on ympäröity subtrooppisilla kasveilla, hämärtäen sisä- ja ulkotilojen eron. Hotellin erinomainen keinotekoinen tulivuori on kunnianosoitus Lanzaroten tulivuoriperäiselle alkuperälle.

Hotel Volcán Lanzaroten suunnittelu muistuttaen Kanariansaarten perinteistä kylää, kauniisti maisemoitu sisältämääm kolme uima-allasta kuten myös vesilähteitä, palmupuita ja syrjäisiä sisäpihoja. Pitäen hallussaan hienostuneen valikoiman ravintoloita ja baareja, ammattitaitoiset kokoustilat ja suurenmoisen kylpyläkompleksin, hotelli on ihanteellinen aviopareille, ryhmille ja perheille.

Ensimmäisen luokan vieraanvaraisuutta varten erityisellä kosketuksella, Hotel Volcán Lanzarote tarjoaa ylenpalttisen Club Volcán majoituksen palvelun, joka suo pääsyn erinomaisiin tiloihin ja huoneen sisäisiin palveluihin. Ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa henkilökohtaisen huomion ja palvelun takaamaan paratiisimaisen saariloman.
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.