Kokous- ja liiketoimipaikka, Volcán Lanzarote Hotel’ssa

Hotel Volcán Lanzaroten yritystilat ovat hienostuneita ja ammattitaitoisia, tarjoten kuusi kokoushuonetta tapahtumille ja konferensseille.

Pitäkää tilaisuutenne vaikuttavan Roque Nublo toimintahuoneen ilmastoidussa mukavuudessa, johon mahtuu 40–250 vierasta. Ylpeillen korkeilla katoilla, nämä kolme huonetta voidaan myös yhdistää luomaan suurempi tila 700 vieraalle.

Hotellin muissa toimintohuoneissa on ilmastointi ja luonnonvalo, ja sopivat paremmin intiimeille korkeintaan 80 vieraan kokouksille. Salón Yaizalla on ihanat näköalat yli Rubicón huvivenesataman samalla kun Salón Bocaina ja Tinajo avautuvat yli hotellin puutarhojen.

Kaikki kokoushuoneet voidaan sovitella yksilöllisiin pyyntöihin, oli se sitten teatteri-, johtotason- tai juhla-ateria tyyli. Audiovisuaalinen varustus, tietokoneet, tulostimet, kuvanhettimet, kielenkäännös palvelut ja videokonferenssi varustus voidaan myös tarjota pyydettäessä.

Kokousvaltuutetuilla on pääsy laajaan valikoimaan vapaa-ajan aktiviteettejä ja gourmet ravintoloita hotellissa. Ammattitaitoinen henkilökunta voi auttaa teitä suunnittelemaan ja koordinoimaan tapahtumanne, joka sisältää myös majoituksen, pysäköinnin ja liiketoimi lounaat ja cocktailtilaisuudet. Johtotason kokouksista ylenpalttisiin juhla-aterioihin, yritystapahtumanne Hotel Volcán Lanzarotessa tulee olemaan hyvissä käsissä.
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.