Aqua Blue kylpylä Hotel Volcán Lanzarotessa

Aqua Blue kylpylä Hotel Volcán Lanzarotessa on erinomainen uudenaikainen tila jossa vieraat viedään puhtaan rentoutumisen tilaan.

Hemmotelkaa itseänne virkistävällä hieronnalla, imusolmuke imusta ja selluliittia ehkäisevistä hoidoista refleksologiaan. Erikoistuneet terapeuttihieronnat auttavat helpottamaan kroonista kipua samalla kun urheilijat voivat pyytää syvän kudoksen hierontaa hoitamaan erityisiä vammoja.

Ammattitaitoiset terapeutit käyttävät makean oliiviöljyn, aloe veran ja olennaisten öljyjen sekoitusta hoidoissaan, jotka kaikki sisältävät parantavia ominaisuuksia. Tuoksuterapia vartalohoidot sisältävät ‘Kleopatran’ ja ‘Magman’ palauttamaan rauhaa ja hyvinvointia.

Kylpylä sisältää myös laajan valikoiman erinomaisia vesiterapia tiloja, sisältäen suurenmoisen porealtaan voimakkailla hierontavirroilla, vesikupla sängyn, turkkilaisen kylvyn, skottilaisen suihkun ja saunan. Kuumien ja kylmien hoitojen yhdistelmä auttaa helpottamaan stressiä, stimuloimaan vastustuskyky järjestelmää ja parantamaan verenkiertoa, saaden teidät näyttämään ja tuntemaan säteilevältä!

Virheetöntä ihoa varten, kokeilkaa puhdistuskuorintaa tai ikääntymistä ehkäisevää kasvohoitoa, soviteltu sopimaan ihotyypillenne. Kauneushoidot ovat myös saatavilla, sisältäen käsihoidot, jalkahoidot ja vahaukset.
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.