Faciliteiten in het Hotel Volcán Lanzarote

Geïnspireertd door de techniek die werd voorgedragen door César Manrique, stromen er vier zoetwaterzwembaden (waarvan drie verwarmd) door de uitgestrekte tuinen van het Hotel Volcán Lanzarote. Het geeft u een gevoel van een groot meer, omringd door ligbedden en palmbomen.

Doe actief mee in de volledig uitgeruste fitnessruimte of speel een partijtje squash, tafeltennis of biljart. Gasten kunnen ook fietsen, vissersboten, kajakken en snorkelapparatuur huren. De Aqua Blue Spa in het hotel biedt u verkwikkende hydrothermale circuits en massagebehandelingen om uzelf eens lekker te verwennen. Jonge reizigers doen activiteiten in de miniclub en het kinderzwembad. Een ruim aanbod aan dagactiviteiten en avondvoorstellingen houdt gasten tijdens hun verblijf voldoende bezig.

De exclusieve Marina Rubicón ligt naast het hotel, met meer dan alleen een haven voor zeeschepen. De winkel- en vrijetijdsmogelijkheden zijn legio, met onder andere luxe restaurants en bars, designerwinkels en een kunstgalerie. Bezoekers kunnen gebruik maken van de tennisbaan, meevaren op een catamaran of met een excursie op een duikboot, of nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen in een van de zeil-, surf- of duikscholen. De jachthaven biedt voldoende aanlegplaatsen, droogdokken en professioneel bootonderhoud.

Standaard hotelfaciliteiten zijn onder andere een 24-uursreceptie, roomservice, geldwisselkantoor, autoverhuur, gratis parkeerplaats, was- en strijkservice, een schoonheidssalon en een kapsalon. Gasten hebben toegang tot internet in de internethoek en in de hotellobby is gratis toegang via WiFi.
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.