Groepsvakanties in het Hotel Volcán Lanzarote

Van extravagante bruiloftsbanketten tot privé cocktailparty’s, uw evenement in het Hotel Volcán Lanzarote zal een uitbundig feest worden. Zes luxe feestzalen kunnen worden aangepast aan uw specifieke eisen en bieden samen plaats aan 700 gasten. De catering wordt verzorgd door ervaren chefs. Groepen die in het hotel verblijven, profiteren van de uitstekende voorzieningen, waaronder een luxe accommodatie, sportfaciliteiten en een verkwikkende spa.

Koppels die op huwelijksreis zijn, genieten een speciale service, inclusief een welkomstcocktail, mousserende wijn en een fruitmand bij aankomst, een champagnemaaltijd voor twee en korting op de spabehandelingen Het hotel is een perfecte keus voor koppels die er romantisch tussenuit willen.

Als u een vakantie plant met jonge kinderen, dan zijn de lokale stranden met het rustige water en het fijnwitte zand ideaal om te zwemmen en zandkastelen te bouwen. Gezinsvriendelijke attracties op Lanzarote zijn onder andere dierenpark Rancho Texas in Puerto del Carmen, het Aquapark in Costa Teguise of een safarin in een onderzeeër in Puerto Calero.
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.