Hotel Volcán Lanzarote

Welkom in het toppunt van decadentie en een luxe leven. Het 5-sterren Hotel Volcán Lanzarote (vroeger bekend als het Hotel Gran Meliá Volcán Lanzarote) is een verleidelijke oase in het zuiden van Lanzarote, direct aan zee in de buurt van de exclusieve Marina Rubicón.

De ingang van het hotel is een schitterende replica van de Nuestra Señora de Guadalupe kerk (Onze Lieve Vrouwe van Guadalupe) in de eeuwenoude hoofdstad van het eiland, Teguise. Majestueuze bogen omlijsten de prachtige witgekalkte ruimten. Het hotel heeft hoge plafonds, stijlvol meubilair en beschutte terrassen voor ontspanning in stijl. Het adembenemend mooie atrium heeft kabbelende watervallen die worden omringd door subtropische planten, waardoor het onderscheid tussen de binnen- en buitenruimten vervaagt. De indrukwekkende namaakvulkaan van het hotel is een eerbetoon aan de vulkanische oorsprong van Lanzarote.

Het ontwerp van het Hotel Volcán Lanzarote lijkt veel op dat van een traditioneel dorpje op de Canarische eilanden, prachtig aangelegd met drie zwembaden, fonteinen, palmbomen en beschutte binnenplaatsen. Het hotel heeft een keur aan restaurants en bars, professionele vergaderruimten en een schitterend spacomplex en is dus ideaal voor koppels, groepen en gezinnen.

Voor superieure gastvrijheid met een speciaal tintje biedt Hotel Volcán Lanzarote luxe Club Volcán accommodatie, met de daarbij behorende exclusieve faciliteiten en voorzieningen op de kamer. Het deskundige personeel geeft u persoonlijke aandacht en service en garandeert u een paradijselijke eilandvakantie.
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.