Hotel Volcán Lanzarote, Playa Blanca

GPS coördinaten: Geografische breedte 28°51'28.77"N Lengte 13°48'41.30"W


Het Hotel Volcán Lanzarote ligt in het zuiden van Lanzarote, in het luxe vakantieoord Playa Blanca. Dit was ooit een vissershaven, maar het beschikt nu over een plezierhaven met veel winkels en restaurants. Vanuit de Marina Rubicón, kunnen bezoekers naar het eiland Fuerteventura reizen of mooie boottochten maken.

Wilt u graag wat tijd doorbrengen in de zon? Playa Blanca, Playa Dorada en Playa Flamingo liggen op een steenworp afstand van het hotel, met rustig water en heerlijk wit zand, ideaal om te zwemmen en te zonnebaden. Een pittoreske boulevard, met aan beide zijden bars, winkels en restaurants verbindt deze stranden met elkaar.

De ongerepte stranden van Papagayo liggen langs de meest zuidelijke punt van het eiland, met beschutte baaien en het hele jaar door zon. De weg naar deze stranden is behoorlijk ruig, maar zeker de moeite waard. Papagayo is ook een populaire plek om te surfen en te snorkelen.

Tot de hoogtepunten van Lanzarote worden onder andere de spectaculaire ruige kustlijn en de opmerkelijke vulkaanlandschappen van het Timanfaya Natuurpark gerekend. Lanzarote is ook de woonplaats van kunstenaar en milieuactivist César Manrique, die verantwoordelijk was voor het behoud van het erfgoed van het eiland. Hij maakte ook unieke beelden die over het hele eiland verspreid ten toon worden gesteld. Lanzarote heeft een beschermde biosfeerstatus toegekend door UNESCO voor de rijke biodiversiteit en de toewijding van de bewoners voor het milieu.
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.