Locatie voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen, Hotel Volcán Lanzarote

De zakelijke faciliteiten in Hotel Volcán Lanzarote zijn luxe en professioneel, met zes vergaderzalen voor evenementen en conferenties.

Houd uw bijeenkomst in de indrukwekkende vergaderzalen Roque Nublo (met airconditioning), die plaats bieden aan 40 tot 250 gasten. Deze drie zalen hebben hoge plafonds en ze kunnen samen worden getrokken om een grotere ruimte te creëren voor maximaal 700 personen.

De andere zalen in het hotel hebben airconditioning en natuurlijke lichtinval en deze zijn beter geschikt voor bijeenkomsten voor maximaal 80 gasten. Salón Yaiza biedt schitterend uitzicht op de Marina Rubicón terwijl Salón Bocaina en Tinajo uitkijken over de tuinen van het hotel.

Alle vergaderzalen kunnen worden aangepast aan individuele wensen en eisen, of het nu in theater-, vergader- of banketstijl is. Audiovisuele apparatuur, computers, printers, projectors, vertaaldiensten en videoconferentieapparatuur kunnen op verzoek worden geregeld.

Zakelijke delegaties kunnen gebruik maken van tal van ontspannende activiteiten en de restaurants in het hotel. Deskundig personeel kan u assisteren bij het plannen en coördineren van uw evenement, en dat is inclusief accommodatie, parkeergelegenheid en catering voor zakenlunches en cocktailfeestjes. Van belangrijke vergaderingen tot uitgebreide en luxe banketten, uw zakelijke evenement in het Hotel Volcán Lanzarote is in goede handen.
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.