Restaurants en bars in het Hotel Volcán Lanzarote

Proef de internationale smaken, traditionele specialiteiten van de Canarische eilanden en een verrukkelijk aanbod snacks en cocktails in het Hotel Volcán Lanzarote.

La Florida
Het hoofd buffetrestaurant is een grote ruimte met uitzicht op het zwembad en overvloedige natuurlijke lichtinval. Voor het ontbijt en het diner staat er een buffet met gerechten uit de lokale en internationale keuken, er zijn kookdemonstraties en themabuffetten als hoogtepunt en u kunt er vers gegrilde vis- en vleesgerechten bestellen.

Ontbijt van 07.30 tot 10.30 uur.
Diner van 19.30 tot 22.30 uur.

Kazan
Geniet van het betoverende uitzicht van de zon die ondergaat boven de Marina Rubicón, terwijl u geniet van de sublieme Japanse keuken en gerechten uit de Aziatische keuken waar het water u van in de mond loopt.

Geopend van 18.00 tot 23.00 uur (maandag en dinsdag) en van 15.00 tot 23.00 uur (woensdag tot zaterdag).

Il Commendatore
Il Commendatore ligt in de Marina Rubicón en het is een traditionele, Italiaanse ‘trattoria’ waar een selectie van Mediterrane specialiteiten wordt geserveerd.

Geopend van 13.00 tot 23.00 uur.

‘La Casa Roja’ del Rubicón
Ga voor een romantisch diner naar La Casa Roja in de Marina Rubicón voor de authentieke Mediterrane keuken en verse visgerechten à la carte. Het restaurant heeft een zeer uitgebreide wijnkaart en een schitterend terras dat uitkijkt over de jachthaven en de oceaan.

Geopend van 12.00 tot 24.00 uur.

Bodega Yaiza
Bodega Yaiza is dagelijks geopend voor de lunch en het serveert een authentieke selectie van Spaanse tapas, specialiteiten van de Canarische eilanden en internationale topfavorieten.

Geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

El Islote
Hebt u trek na een verfrissende duik? Trakteer uzelf dan op een hapje en een drankje in de gezellige bar bij het zwembad.

Geopend van 11.00 tot 17.30 uur.

Los Jameos
Geniet aan het eind van de dag van een heerlijk glas wijn of uw favoriete cocktail in pub Los Jameos. U doet dat op de klanken van livemuziek en avondentertainment.

Geopend van 20.00 tot 24.00 uur.
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.