De Aqua Blue Spa in Hotel Volcán Lanzarote

De Aqua Blue Spa in Hotel Volcán Lanzarote is een uitermate moderne ruimte waar gasten worden meegevoerd naar een staat van pure ontspanning.

Trakteer uzelf op een stimulerende massage, van lymfatische drainage en anti-cellulitisbehandelingen, tot reflexologie. Een gespecialiseerde therapeutische massage kan helpen uw chronische pijn te verlichten, terwijl sporters gebaat zijn bij een massage van onderhuids weefsel voor de behandeling van bepaalde blessures.

Professionele therapeuten gebruiken een combinatie van zoete amandelolie, aloë vera en essentiële oliën tijdens hun behandelingen, die allemaal genezende eigenschappen bezitten. Lichaamsbehandelingen met aromatherapie bevatten ‘Cleopatra’ en ‘Magma’ om rust en welzijn te herstellen.

De spa biedt ook een ruim aanbod aan uitstekende hydrotherapiefaciliteiten, waaronder een spectaculair bubbelbad met krachtige massagestralen, een waterbubbelbed, Turks bad, Schotse douche en een sauna. De combinatie van warme en koude behandelingen helpt stress te verlichten, het immuunsysteem te stimuleren en de bloedsomloop te verbeteren. U zult er stralend uitzien en zich ook zo voelen!

Probeer voor een futloze huid de reinigingsscrub of anti-verouderingsbehandeling voor het gezicht, geheel aangepast en afgestemd op uw eigen huidtype. Er zijn ook schoonheidsbehandelingen mogelijk, waaronder manicure, pedicure en ontharen.
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.