Hotel Volcán Lanzarote

Velkommen til helligdommen av dekadanse og luksuriøs livsstil. 5-stjerners Hotel Volcán Lanzarote (tidligere kjent som Hotel Gran Meliá Volcán Lanzarote) er en innbydende oase sør på Lanzarote, ved havkanten nær den eksklusive Rubicón Marina.

Inngangen til hotellet er en flott kopi av Nuestra Señora de Guadalupe kirken (Vår Frue av Guadalupe) i den gamle hovedstaden på øya, Teguise. Majestetiske buer rammer de store hvitkalkede rommene, med høye tak, elegant innredning og skyggefulle terrasser der du kan slappe av. Et imponerende atrium har meandrerende fossefall som er omkranset av subtropiske planter som tåkelegger forskjellen mellom inne og ute. Hotellets slående vulkan er en hyllest til Lanzarotes vulkanske opprinnelse.

Utformingen av Hotel Volcán Lanzarote minner om en tradisjonell landsby på Kanariøyene, vakkert anlagt med tre inkluderte svømmebassenger samt fontener, palmer og bortgjemte gårdsrom. Med et raffinert utvalg av restauranter og barer, møterom og et sublimt spasenter, er dette hotellet ideelt for par, grupper og familier.

For førsteklasses service med et spesielt preg, tilbyr Hotel Volcán Lanzarote overdådig Club Volcán overnatting, som gir tilgang til eksklusive fasiliteter og bekvemmeligheter på rommet. Det profesjonelle personalet tilbyr personlig oppmerksomhet og service for å garantere en paradisisk øyferie.
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.