Møter og konferanser på Hotel Volcán Lanzarote

Forretningsfasilitetene på Hotel Volcán Lanzarote er sofistikerte og profesjonelle, og det tilbys i alt seks møterom for arrangementer og konferanser.

Hold din hendelse i de luftkondisjonerte og imponerende Roque Nublo rommene, som kan romme 40-250 gjester. Med høye tak, kan disse tre rommene også settes sammen for å lage større plass for opptil 700 gjester.

Hotellets andre møterom har klimaanlegg og naturlig lys, og er bedre egnet til intime møter for maksimum 80 gjester. Salón Yaiza har nydelig utsikt over Marina Rubicón, mens Salón Bocaina og Tinajo har utsikt over hotellets hager.

Alle møterommene kan konfigureres til individuelle behov, enten teater, styrerom eller bankettstil. Audiovisuelt utstyr, datamaskiner, skrivere, projektorer, oversettelses- og videokonferanseutstyr tilbys også på forespørsel.

Møtedeltakerne har også tilgang til et bredt utvalg av fritidsaktiviteter og gourmetrestauranter på hotellet. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg å planlegge og koordinere arrangementet ditt, inkludert overnatting, parkering og catering for forretningslunsjer og cocktailfester. Bedriftsarrangementet på Hotel Volcán Lanzarote vil bli en suksess, enten det er et styremøte eller en overdådig bankett.
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.